Ring til os

Vores vision

Hos TØMR har vi en vision om at levere kvalitetsarbejde og skabe værdi for vores kunder. Vi startede som en enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2021, men siden da har vi vokset os større og stærkere. Vores grundlægger og administrerende direktør, Qendrim Bytyqi, har mere end 10 års erfaring inden for håndværkerfaget og har de seneste 8 år været selvstændig. Gennem årene er der kommet flere og flere til, og i dag består vores virksomhed af 17 fastansatte.

Hos TØMR er vi passionerede omkring vores arbejde og stræber efter at levere det bedste resultat hver gang. Vi har opbygget et solidt netværk af tværfaglige samarbejdspartnere inden for maler-, murer- og tømrerbranchen, og vi kan derfor varetage hele entreprisen for de ønskede projekter. Det betyder, at du kun skal forholde dig til én entreprenør og ikke skal have fat i flere forskellige fagfolk inden for håndværksfaget. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en nem og overskuelig løsning, og vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt

NYTÆNKENDE

TØMR også nytænkende i forhold til, at inddrage kunden på bedste vis gennem hele processen. Dette blandt andet ved at benytte sig af 3D-teknologi, hvormed kunden får en god fornemmelse af det kommende byggeprojekt.

EN GRØNNERE FREMTID

Hos TØMR sørger vi også for at følge den grønne udviklingen på markedet. Vi ønsker, at bidrage til og dermed være en aktiv del af en mere bæredygtig fremtid. Vi er dermed interesseret i og opsøgende på bæredygtige materialer som sætter mindre spor på miljø, klima og naturen generelt. Denne indsats har stor betydning for dyr, afgrøder og mennesket.

Qendrim Bytyqi

Tømrermester & Indehaver

qb@tomr.dk

Mathilde Nygaard

Administration & SoMe

mn@tomr.dk

Jonas Emil Erenbjerg

IT ansvarlig

kundeservice@tomr.dk

Bogholder

-

bogholderi@tomr.dk

Qendrim Bytyqi

Qendrim er tømrermester og indehaver af TØMR. Han færdiguddannede sig som tømrer på CELF Nykøbing F. tilbage i 2011. Han er ferm med sine hænder, dygtig til at tegne og besidder en stor viden om opbygning og konstruktioner i forskellige byggematerialer. Hans primære opgave er, at møde kunden i kundens ønsker, se muligheder og vejlede kunden på bedste vis herudfra.

Han startede som ene tømrer i virksomheden, og har arbejdet sig op til, hvor virksomheden er i dag med 12 fastansatte håndværkere. Han har med sine mere end 10 år i håndværkerbranchen gjort sig mange erfaringer med bl.a. nedrivningsprojekter, ombygninger, tilbygninger samt hele entrepriseopgaver. Heriblandt indgår også renoveringer, reparationer samt forsikringsskader. Qendrim sørger løbende for, at holde sig opdateret i forhold til udviklingen på byggemarkedet, dette bl.a. ved at deltage på diverse messer samt løbende at udvikle sine fagkompetencer via kurser eller uddannelser.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.